Cautare

17178 de rezultate pentru "grebla presedintele juridice senat" (4.06 secunde)
GdS a luat in calcul autovehiculele care nu doar au fost inmatriculate in Craiova, ci care au fost si inregistrate la Directia de Impozite si Taxe din cadrul primariei, deci acelea inregistrate pe numele persoanelor fizice si juridice, pentru care se platesc impozite catre municipalitate.
- persoanele juridice stabilite in Romania pot, de asemenea, achizitiona liber terenuri agricole, indiferent de nivelul participarii straine la capitalul acestora.
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
Amnesty International a considerat ca este vital sa se implice in acest demers, alaturi de alte organizatii de drepturile omului care au adus argumente juridice in fata Curtii Constitutionale pentru a apara drepturile persoanelor LGBT in Romania.
Din cate inteleg, a gasit cateva carente in demersurile politico-juridice ale formatiunii lui Nicusor Dan, le-a confruntat cu legea electorala si cu cea privind partidele politice - o legislatie oricum incoerenta si cu scapari de logica - si a intentat procese, la care s-a raliat ulterior si PSD.
Aspectele juridice generate de aceasta revocare, ridicate de membrii Comisiei, au relevat faptul ca prevederile Regulamentului Senatului sunt foarte vagi in aceasta privinta. ... Presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs, a subliniat insa ca hotararea Senatului referitoare la demisia lui Blaga trebuie adoptata potrivit Constitutiei prin votul majoritatii senatorilor prezenti.
- Fapta functionarului public care, in exercitarea atributiilor de serviciu, cauzeaza o vatamare grava, certa si efectiva a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau juridice, astfel cum sunt prevazute si garantate de legile in vigoare, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
Membrii Comisiei juridice din Camera Deputatilor au hotarat ieri dupa-amiaza sa amane dezbaterile proiectului de lege privind organizarea Camerei de Comert si Industrie din Romania (CCIR), deoarece parerile au fost impartite in ceea ce priveste apartenenta Registrului Comertului.
Dan GheA¥u Presedintele de sedinta, deputatul Nicolae Paun, a fost nevoit sa suspende lucrarile deoarece dintre membrii Comisiei juridice au fost prezenti doar zece, in conditiile in care minimul necesar era de 14.
Deputatii au adoptat ieri Legea privind Agentia Nationala de Integritate (ANI), cu amendamentele Comisiei juridice, cu doua zile inainte de expirarea termenului de aprobare tacita in forma propusa de Guvern.
Norica Nicolai a adaugat ca pentru aceasta lege grupurile politice trebuie sa prezinte amendamente Comisiei juridice. ... "La 22 ianuarie va intra in plenul Comisiei juridice, care va lucra cu Comisia pentru drepturile omului, si speram ca in maximum doua-trei zile sa putem da raportul.
Presedintele Comisiei juridice din Senat, Norica Nicolai, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca Senatul, prin hotararea adoptata in sedinta de plen de marti, care este fudamentata pe articolul 1 din Constitutie, recomanda Parchetului sa cerceteze toate faptele si persoanele din dosare.
Dezbaterile privind raportul Comisiei Juridice cu privire la textul declaratiilor de avere au inceput prin exprimarea punctelor de vedere ale liderilor de grup.
PSD^PUR are 48,89% la Senat si 50,08% la Camera Deputatilor, faptul ca primii doi candidati de la Senat sint din Bucuresti, iar toti ceilalti de la Camera domiciliaza in Botosanii fiind se pare explicatia diferentei.
In fata colegilor sai deputati, presedintele Camerei a aratat ca a fost realizata o performanta legiferativa fara precedent:
Sa nu uitam ca Berceanu a fost pus, de catva timp, la colt chiar de colegii democrati, iar indicatiile in acest sens au venit tocmai de la presedintele Traian Basescu.
PSD Suceava a stabilit un numar de 11 candidati din cei 14 pentru colegiile electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si Senat, presedintele organizatiei.
A pierdut functia de presedinte al Romaniei, a pierdut-o si pe cea de presedinte al PSD, dar ramane sef la Senat. ... Pana cel putin martea viitoare, Mircea Geoana ramane presedintele Senatului.
Siteul www.pdlsenat.ro informeaza ca PDL a solicitat procedura de urgenta pentru Legea pensiilor, trimisa la reexaminare de presedintele Basescu.
Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pirvu, va participa astazi la lucrarile Comisiei Juridice, care au pe ordinea de zi dezbaterea proiectului de lege privind retrocedarea a 90.000 de hectare de teren catre Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor.
google-analytics.com